Ga naar de inhoud

6 juli: FNV ledenbijeenkomst en March for Gaza

Kom naar de FNV ledenbijeenkomst: in gesprek met het bestuur op 6 juli

FNV organiseert een bijeenkomst waar enkele leden van het dagelijks bestuur in gesprek zullen gaan met de leden over Palestina. De hoofdpunten zijn:

  • Hoe leeft het onderwerp Palestina op de werkvloer binnen de verschillende sectoren? (Niet beperkt tot de huidige escalatie van de genocide)
  • Wat is de rol van de vakbond in de strijd voor een vrij Palestina? Waar liggen de grenzen van wat de vakbond kan doen?
  • Concreet; Hoe kan de FNV haar positie het best benutten?

📢 Oproep aan iedereen die FNV lid is, meld je alsjeblieft aan als je dat nog niet gedaan hebt. 

Gecoördineerd kunnen we natuurlijk meer, dus geef even bij Janne aan als je komt (mail eerst utrecht@socialisten.org als je haar contactgegevens niet hebt). Het is op zo’n dag natuurlijk ook fijn om met elkaar te kunnen zitten. 

Aanmelden kan tot 3 juli! 

📍 Utrecht, exacte locatie volgt

⏱️ 6 juli

      Lunch 12:15-13:00

      Bijeenkomst 13:00-15:00

📝Je moet je aanmelden! Je hebt je lidnummer nodig, deze vind je op je ledenpas of bankafschrift.
https://www.fnv.nl/aanmelden/2024/07/in-gesprek-met-bestuur-over-palestina-leden#/

Kom naar op 6 juli naar de March for Gaza op Domplein 

Utrecht4Palestine organiseert samen met onder meer ROOD, PGNL en UU encampment een demonstratie en mars voor Gaza. Indien je niet naar het FNV gesprek gaat, sluit vooral hier aan! 

De genocide door de koloniale zionistische entiteit in Gaza is al de negende maand gepasseerd. Elke dag berooft de moordmachine van het Israëlische leger meer onschuldige levens terwijl we toekijken hoe onze regering de genocide met wapens en woorden steunt, maar we zijn niet hulpeloos; want we kunnen onze stem laten horen en eisen dat de Nederlandse regering een einde maakt aan haar medeplichtigheid aan de genocide en het apartheidsregime. Jouw stem is nu belangrijker dan ooit, doe mee aan de March for Gaza in Utrecht vanaf het Domplein op zaterdag 6 juli.

Belangrijke info: 

Indien je komt, en bij ons blok aansluit dan moet je in de coördinatiechat zitten (neem contact op met SU bestuur voor de toegang).  

📍 Domplein, Utrecht

⏱️ Start demonstratie: 13:00 (verzameltijd: 12:30)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *