Ga naar de inhoud

Claim je woonrecht!

De woningcrisis ettert door. Er is onvoldoende sociale huur, de huren zijn te hoog, en huurwoningen zijn in onacceptabele staat. Tijd voor actie! Woonprotest Utrecht organiseert op 20 januari, 13:00 in de Kargadoor (Oudegracht 36) een dag voor bewoners, actiegroepen en andere geïnteresseerden. Claim je woonrecht! We gaan het hebben over het democratiseren van woningcorporaties, over het organiseren van huurders in de vrije sector, en over vormen van directe actie tegen het woningtekort. Meld je aan via de website van Woonprotest Utrecht.


Utrecht heeft een schreeuwend tekort aan betaalbare woningen voor alle groepen, van studenten en jongeren tot gezinnen en ouderen. Stop met dure onzinprojecten. Stop de verkoop en onnodige sloop van sociale huurwoningen, en ga weer bouwen voor het volk!


Schaf dakloosheid af! Opvanglocaties in Utrecht zijn al jaren overvol en er komen te weinig woningen beschikbaar voor daklozen. Dakloosheid is een huisvestingsprobleem en zonder huis kunnen mensen hun leven niet opbouwen. Zorg dat daklozen zo snel mogelijk een vaste betaalbare huurwoning hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *