Ga naar de inhoud

Zondag 25 september, conferentie Socialisten.org

Over ruim twee weken organiseert Socialisten.org haar eerste conferentie. Op deze conferentie liggen een drietal teksten voor. De definitieve teksten zijn op pagina 6 t/m 19 gepubliceerd in discussiebundel 2. Wijzigingsvoorstellen kunnen t/m 14 september worden ingediend via https://socialisten.org/wijzingsvoorstellen/. Op deze pagina kun je ook wijzigingsvoorstellen die door anderen zijn ingediend mede ondersteunen.

De conferentie wordt vanaf 11h00 georganiseerd in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Tot nu toe hebben 20 leden van Socialisten Utrecht en/of ROOD Utrecht zich aangemeld voor de conferentie. Heb je je nog niet aangemeld, zie de aanmeldlink hieronder.

Socialisten Utrecht voelt zich toch wel een beetje gastheer van conferentie. Het zou fijn zijn als er leden van Socialisten Utrecht zijn die kunnen helpen bij de aankleding. Daarnaast is het organisatiecomité op zoek naar mensen die kunnen helpen met het voorzitten en notuleren van de 2 plenaire bijeenkomsten en 8 werkgroepen. Als je op één of andere manier wil meehelpen, stuur dan een mailtje naar het organisatiecomité: contact@socialisten.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *